Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk


A-Lap kft plantÜdvözli Önt az A-Lap Kft!

 

Urbán János egyéni vállalkozóként 1976-ban kezdte tevékenységét, amelyben különböző fém eszközöket és szerszámokat készített többféle ipar számára, így került kapcsolatba a fűrészlappal is. 1991-ben megalapította az A-Lap Kft.-t, amely keretében már csak a fűrészlapok gyártására és karbantartására helyezte a hangsúlyt, Magyarországon, Tápiószecsőn. Azok számára, akik a karbantartási szolgáltatást is igénybe veszik kiemelkedően hosszú élettartamú fűrészlapot tud biztosítani a cég.

Széleskörben kínálunk fűrészlapot és gattert a faipar számára. Fűrészlapjaink az asztalosiparban használatos 8 mm–es szélességtől, a rönkhasító fűrészlapok 260 mm szélességéig elérhetőek.

 

materail warehouseAlapanyagok

 

Az A-Lap Kft. korán felismerte, hogy a minőségi gyártás érdekében a magyar szalagacél alapanyagról át kell térni az osztrák Martin Miller (MM) cég acélszalagjára, amivel aztán 20 éven át dolgozott. Bár a Martin Miller cég a Böhler-Uddeholm Company majd a Voestalpine GmBH részévé vált a minőségi alapanyag és a jó kapcsolat megmaradt.

Folytatás: A alapanyag minőségét a Martin Miller és Böhlerstrip márkajelzés, valamint a gyártó által használt speciális összetétel szavatolja.

Minőség: A minőségi acél alapanyag, amit használunk, a legnagyobb európai gyár, a Voestalpine Ausztira által szavatolt

 

Technológia

 

A technológiai felszereltség az egyik legfontosabb összetevője a gyártásnak, ezért mi állandóan magas színvonalon tartjuk gépparkunkat. A munkához használt gépek, főként a svájci Iseli gyárban készültek az elérhető legmodernebb tehnológiával, hiszen tudjuk, hogy a legjobb termékek előállításához a legjobb tehnológia szükséges. A személyzet jól képzett és felkészült arra, hogy megoldjon minden kihívást, ami a fűrésziparban előrfordul.